صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

حماس دیدار عباس با وزیرجنگ اسرائیل را محکوم کرد

جنبش مقاومت اسلامی(حماس)، دیدار محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با «بنی گانتس»، وزیر جنگ اسرائیل را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۰۷۳۰۴۶
| |
6970 بازدید

حماس دیدار عباس با وزیرجنگ اسرائیل را محکوم کرد


به گزارش تابناک به نقل از القدس، «حازم قاسم»، سخنگوی جنبش حماس در یک بیانیه مطبوعاتی گفت:« دیدار رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با وزیر جنگ اسرائیل از جانب تمام ملت نپذیرفتنی و در نظر مردم فلسطین دور از روحیه ملی گرایانه است.
وی افزود:«شبیه این دیدارها در ادامه توهم رهبری تشکیلات خودگردان فلسطین در رام الله است که دست یابی ملت فلسطینی ما به هر چیزی را از طریق روند شکست خورده سازش ممکن می داند».
قاسم خاطر نشان کرد که این اقدام شکاف سیاسی در فلسطین را عمق می بخشد و وضعیت فلسطین را پیچیده می کند.
سخنگوی جنبش حماس گفت:« دیدار میان رئیس تشکیلات خودگردان و رژیم اشغالگر برخی کشورهای منطقه را به عادی سازی با اسرائیل تشویق کرده و موضع محکوم کننده عادی سازی را تضعیف می نماید».

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات