میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عدم پذیرش کرونایی در بیمارستان‌های اسرائیل

مدیران هفت بیمارستان عمومی سرزمین‌های اشغالی روز یکشنبه اعلام کردند که در اعتراض به کمبود بودجه اختصاص یافته به این بیمارستان‌ها از روز دوشنبه، بیماران کرونایی را پذیرش نخواهند کرد.
کد خبر: ۱۰۷۱۵۳۵
| |
19216 بازدید
عدم پذیرش کرونایی در بیمارستان‌های اسرائیل
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از پایگاه خبری "فلسطین الیوم"، مدیران بیمارستان‌های هفتگانه در اسرائیل وزارت دارایی و بهداشت این کشور را به عدم تعهد به توافق صورت گرفته برای اختصاص بودجه به این بیمارستان‌ها متهم کردند.

این مدیران همچنین نسبت به فروپاشی بیمارستان‌ها به خاطر کمبود بودجه هشدار دادند، اقدامی که به گفته آنان موجب دشواری برای خرید تجهیزات ضروری پزشکی خواهد شد و همچنین بیمارستان توانایی پرداخت هزینه این تجهیزات به وارد کنندگان در زمان مشخص را نخواهد داشت، همچنین موجب تعطیلی بسیاری از پروژه‌ها خواهد شد.

تهدید مدیران بیمارستان‌ها در سرزمین‌های اشغالی موجب وحشت وزیر بهداشت این رژیم شد و وی را به محل اعتراض کشید به طوری که وی متعهد شد که مشکلات را برطرف کند.

با وجود واکسینه شدن بسیاری از ساکنان سرزمین‌های اشغالی، موارد ابتلا به ویروس کرونا در اسرائیل از ابتدای ماه جاری میلادی (آگوست) تا کنون بطور چشم‌گیر افزایش یافته است.

مقامات رژیم صهیونیستی پس از افزایش در موارد ابتلا، زدن ماسک را که حتی در اماکن سرپوشیده نیز برداشته شده بود، مجددا اجباری کردند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات