صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصاویر: «والدین» داوطلبان کنکور 89

والدین داوطلبان کنکور سراسری 1389 فرزندان خود را تا حوزه‌های امتحانی همراهی کردند.
کد خبر: ۱۰۷۰۹۰
| |
13331 بازدید
























مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
بابا بي‌خيال! چرا اينقدر به بچه‌هاتون استرس ميدين؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
لطفا در خصوص وضعیت اسفناک حوزه های امتحانی کنکورگزارش تهیه کنید
سالن های امتحان بسیار گرم بوده و بدون وسایل گرمایشی و سوالات دارای اشکال و حتی غلط و ... آیا این بی عدالتی را چگونه باید توجیه کرد چرا دست اندرکاران به این شیوه بد مدیریت با سرنوشت افراد بازی می کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
احتمالا ميخواستن بعدش برن نماز جمعه كه همشون زيرانداز آورده بودن.
ولي از شوخي كه بگذريم واقعا اين پدر و مادرها با چه انگيزه و شوق و كلي زحمت بچه ها رو ميفرستن دانشگاه و بچه هاشون بعد از رفتن به دانشگاه از نظر اخلاقي و رفتاري و پوشش به شدت متفاوت ميشن و به همين پدر و مادر ميگن كه افكار ما با شما متفاوته. سريال فاصله ها رو كه نگاه ميكنم دلم خيلي ميگيره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
زنده باد ملت من که هموراره نگران هر انچه خوبی وشرافت است
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
چرا یگان ویژه نیست؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
بدبخت نسل سوخته
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
خدا كنه حالا مثل آزمون دستياري تقلب نشه!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
مگه دانشگاه شریف اغتشاش بوده؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
سال 75 ، زمان زیاد دوری نیست. همان سالی که همسن و سالان من وارد دانشگاه شدند. نمی دانم چرا هر چقدر به ذهنم فشار میارم ، یادم نمی یاد که اون سالها چرا تعداد والدینی برای دردانه هایشان پشت در حوره ها می ایستادند ، خیلی کمتر از اینها بود. من با اینکه نسبتا در خانواده متمولی بزرگ شده بودم ، هیچ وقت به خاطر ندارم که پدر یا مادرم را پشت میله های دانشگاه حوزه کنکورم دیده باشم. خودم صبح می رفتم کنکور می دادم ، برمی گشتم و باور داشتم تمام این کارها مربوط به زندگی خود من است ، نه پدر و مادرم. برای اینکه از پدرم یاد گرفته بودم که هرکس باید روی پای خودش وایسه و با سختی ها و مشکلاتش روبرو بشه. ازش یادگرفتم که درس خوندن یا نخوندن من مربوط به خودمه و نه کس دیگه و دانشجو شدن من هیچ نشان افتخاری به سینه والدینم نیست.
اون سالها ، من نه کلاس کنکور رفتم ، نه معلم خصوصی داشتم ، شاگرد زرنگی هم نبودم که خیالم راحت باشه. اما والدینم به جای وایسادن پشت در حوزه و قربون صدقه رفتن های بی مورد و لوس کردن من ، بهم یاد دادن که چه طور بیشتر و بیشتر تلاش کنم و روی پای خودم وایسم و به توانایی هام ایمان بیارم. پدرم همیشه می گفت مگه اون بچه ای که از فلان ده کوره میاد و دانشگاه قبول میشه ، همچین امکاناتی داشته ؟!! و راست می گفت.
حالا بعد از سالها می فهمم که پدر و مادرم چه لطفی در حقم کردن. حالا من یه مهندسم ، یکی از موفق ترین مهندسان این مملکت که خیلی از شرکتهای داخلی و خارجی براش هر روز براش دعوت به کار میدن. میدونین چرا؟ فقط چون از همون نوجوانی و جوانی یاد گرفتم که اگه می خوام چیزی بشم ، نباید از بابا مامانم و باید خودم انجامش بدم.
واقعا تاسف می خورم برای این پدر و مادرایی که فکر می کنن این کارا یعنی اهمیت به فرزند . و واقعا دلم می سوزه به حال مملکتی که مهندساش و دکتراش ، با معلم خصوصی و کلاس کنکور و آب پرتقال و شیر کاکائو و قربون صدقه ننه بابا وارد دانشگاه شدن.
ای کاش اول از همه می فهمیدیم که دانشگاه رفتن فقط یه ابزار برای آدم شدن و قبل از اون خیلی چیزای دیگه هست که آدما باید یاد بگیرن.
علی از ایلام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
دو ساله دانشگام تموم شده الان هم بیکارم. به خدا گریم گرفت
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟