میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تاکید بر تأمین کالا‌های اساسی در جلسه سران سه قوه

جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی، عصر چهارشنبه (۲۰ مرداد) با حضور سران سه قوه و به ریاست سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد.
کد خبر: ۱۰۶۹۴۸۰
| |
7203 بازدید
تاکید بر تأمین کالا‌های اساسی در جلسه سران سه قوه
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رئیس‌جمهور در این جلسه بر ضرورت تامین به موقع و به اندازه کافی کالا‌های اساسی و ذخایر راهبردی کشور تاکید کرد و گفت: لازم است کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم به اندازه لازم و در اسرع وقت تهیه و ذخایر راهبردی کشور در این خصوص تکمیل شود.

رئیسی همچنین دقت در برآورد و راهکار‌های تامین منابع ارزی و ریالی تامین کالا‌های اساسی را مورد تاکید قرار داد.

در این جلسه موضوع تامین کالا‌های اساسی و میزان مورد نیاز کشور و راهکار‌های تامین اعتبارات آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی همچنین بانک مرکزی گزارشی از نیاز ارزی و میزان کالا‌های اساسی مورد نیاز کشور ارائه کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات