صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاثیر تعیین جنسیت بر کاهش ۴.۷ میلیونی نوزادان دختر

در مطالعه اخیر به بررسی تاثیر انتخاب جنسیت نوزاد بر جمعیت شناسی جهانی پرداخته شده است.
کد خبر: ۱۰۶۸۸۹۹
| |
8910 بازدید
|
۱
تاثیر تعیین جنسیت بر کاهش ۴.۷ میلیونی نوزادان دختر

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از مدیکال نیوز تودی، برخی از جوامع فرزندان پسر را بر کودکان دختر ترجیح می‌دهند.

از دهه ۱۹۷۰، سقط جنین با انتخاب جنسیت منجر به تغییر جنسیت در هنگام تولد به نفع پسران در تعدادی از کشورها شد.

نتایج یک مطالعه جدید پیش بینی می‌کند که تا سال ۲۰۳۰ حداقل ۴.۷ میلیون نوزاد دختر کمتر در جهان به دنیا می آیند و در نتیجه این روند، تا سال ۲۱۰۰ این رقم به ۲۲ میلیون می‌رسد.

محققان هشدار می‌دهند که مازاد مردان در این کشورها باعث "مشکل در ازدواج" می‌شود و همچنین ممکن است رفتار و خشونت ضد اجتماعی را افزایش دهد.

سازمان ملل متحد انتخاب جنسیت نوزادان قبل از تولد را به عنوان یک اقدام مضر همچون کودک همسری و ختنه زنان می‌شناسد.

بیش از ۹۵ درصد انتخاب جنسیت به نفع فرزند پسر در کشورهای چین و هند اتفاق می‌افتد.

محققان هشدار می‌دهند که این روند منجر به افزایش مردان به بیش از یک سوم جمعیت جهان می‌شود که با پیامدهای ناشناخته اجتماعی و اقتصادی همراه است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
متاسفانه تغییر جنسیت آثار مخرب بر آینده نوزاد میگذارد دوجنسیتی وعده باروری و خنثی بودن فرد ناشی از همین مساله است
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات