میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نیاز فوری به همه گروه‌های خونی در هرمزگان

مراکز انتقال خون در بندرعباس، بندرلنگه، قشم و میناب آماده خدمت رسانی به مردم و خون گیری از مردم نوعدوست هرمزگان است.
کد خبر: ۱۰۶۷۹۵۶
| |
5174 بازدید
نیاز فوری به همه گروه‌های خونی در هرمزگان


به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صداوسیما، افزایش شمار بیماران بستری در بیمارستان‌ها و وجود بیماران خاص، هرمزگان را با کمبود ذخایر خونی روبرو کرده است.

مدیرکل انتقال خون هرمزگان گفت: اکنون بیماران هرمزگان بصورت روزانه به ۲۵۰ واحد خون، نیاز فوری دارند.

ایمان زارعی به وجود ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص در استان اشاره کرد و افزود: بیشتر نیازمندان به خون در استان بیماران خاص، مصدومان حوادث جاده‌ای و عمل‌های جراحی هستند.

وی گفت: مراکز انتقال خون در بندرعباس، بندرلنگه، قشم و میناب آماده خدمت رسانی به مردم و خون گیری از مردم نوعدوست هرمزگان است.

مدیرکل انتقال خون هرمزگان گفت: اهدا کنندگان خون در بندرعباس می‌توانند صبح‌ها از ساعت ۷ و سی دقیقه تا ۱۳، و عصر از ساعت شانزده تا ۲۱ به مرکز انتقال خون، در حدفاصل چهارراه مرادی و فلکه برق مراجعه کنند.

زارعی افزود: مراکز انتقال خون در میناب و بندرلنگه نیز از ساعت هشت صبح تا ۱۳ و سی دقیقه و در قشم از ساعت هفده تا ۲۰ و سی دقیقه فعالند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات