اوباش معروف در شهر گردانده شدند
در پي اجراي سومين مرحله از طرح جمعآوري اراذل و اوباش پايتخت، تعدادي از اوباش دستگير شده، شبانه در نقاط مختلف تهران گردانده شدند
ساعت 21 شامگاه دوشنبه گذشته، سومين مرحله از طرح جمعآوري اراذل و اوباش تهران با دستور مستقيم سردار ساجدينيا، رئيس پليس تهران، كليد خورد. هدف از اين طرح، دستگيري 80 نفر از اراذل و اوباشي بود كه از قبل شناسايي شده بودند و با توجه به مهلتي كه پليس براي اظهار ندامت و گرفتن تاييديه از شوراياري محل سكونتشان به آنها داده بود، اقدام به اين كار نكرده بودند.
در جريان اين عمليات گسترده كه در خيابانهاي شهيد نامجو، سبلان شمالي، خوش، هاشمي، ميدان ابوذر، ميدان مقدم، خيابان شهسواري، ميدان گلچين، دو راهي قپان، خيابان جيحون، انتهاي مالك اشتر، ميدان وحدت اسلامي و ديگر نقاط تهران صورت گرفت، ماموران توانستند 75 نفر از 80 اوباش شناسايي شده را دستگير كنند.
در بين دستگيرشدگان، اشرار معروفي هم به چشم ميخوردند كه پيش از اين بارها به اتهام شرارت دستگير و راهي زندان شده بودند. در جريان اين عمليات كه نيروهاي پليس اطلاعات و امنيت تهران و يگان امداد نيروي انتظامي حضور داشتند، ماموران توانستند از دستگيرشدگان 5 قبضه سلاح جنگي، مقاديري فشنگ، چند قبضه شمشير، قداره و مقداري موادمخدر و مشروبات الكلي كشف كنند.
بعد از دستگيري متهمان، تعدادي از اوباش معروف و سابقهدار براي عبرت ديگر متهمان و دلگرمي اهالي محل، با دستور قضايي در محله خود گردانده شدند.


