صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شيادها، اشياي بدلي هزار ساله مي‌فروختند

با مشخص شدن اين موضوع، ماموران به تحقيق از مرد جاعل پرداختند كه وي اظهاراتي متناقض مطرح كرد. تحقيقات از وي ادامه يافت و سرانجام وي به همكاري در فروش اشياي تقلبي به جاي واقعي با تباني 2 برادر اعتراف كرد.
کد خبر: ۱۰۶۶۸۴
| |
2700 بازدید

2 مرد شياد كه پس از آزادي از زندان، اشياي بدلي هزار ساله مي‌فروختند، دستگير شدند.

به گزارش «جام‌جم»، چندي پيش مردي از منطقه شمال غرب تهران با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 تماس گرفت و خبر داد مردي جاعل كه حوالي خانه‌اش زندگي مي‌كند، پس از آزادي از زندان ، در حال فروش اشياي عتيقه است.

بعد از اين تماس، ماموران تحقيقات خود را در اين باره آغاز كردند كه مشخص شد گفته‌هاي مرد تماس گيرنده صحت دارد. با تشكيل پرونده در شعبه نهم بازپرسي دادسراي ناحيه 2 تهران، تحقيقات پليسي ادامه يافت و ماموران پس از چند روز زير نظر گرفتن خانه مرد جاعل، با هماهنگي قضايي وارد خانه‌اش شدند و او را دستگير و به مركز پليس منتقل كردند. در بازرسي از خانه متهم، چند عدد مجسمه انسان و حيوان به همراه اسناد و مدارك جعلي كشف شد.

ماموران اشياي مكشوفه را براي مشخص شدن اصالت آن در اختيار كارشناسان ميراث فرهنگي قرار دادند كه در بررسي‌هاي كارشناسان، معلوم شد اقلام مكشوفه تقلبي است.

با مشخص شدن اين موضوع، ماموران به تحقيق از مرد جاعل پرداختند كه وي اظهاراتي متناقض مطرح كرد. تحقيقات از وي ادامه يافت و سرانجام وي به همكاري در فروش اشياي تقلبي به جاي واقعي با تباني 2 برادر اعتراف كرد.

دستگيري متهمان در آخرين كلاهبرداري

با ثبت اظهارات مرد جاعل، 2 برادر كلاهبردار تحت تعقيب قرار گرفتند تا اين‌كه هفته گذشته آنها در حالي كه قصد داشتند مجسمه‌هاي تقلبي ديگري را بفروشند، در يكي از محله‌هاي تهران دستگير شدند. متهمان پس از اظهارات متناقض در بازجويي هاي پليسي، بالاخره در مواجهه حضوري با مرد جاعل اعتراف كردند.

اعتراف برادران شياد

يكي از متهمان در تشريح ماجراي فروش مجسمه‌هاي بدلي به پليس گفت: يك سال قبل من و برادرم، پس از پايان محكوميت از زندان آزاد شديم و تصميم به كلاهبرداري دوباره از مردم گرفتيم. طبق توافق با برادرم قرار شد مجسمه‌ها و اشياي بدلي را كه شباهت بسياري به نمونه واقعي دارند، در بازار خريداري كنيم و آنها را به جاي نمونه واقعي بفروشيم.

مرد كلاهبردار در ادامه بيان كرد: چند هفته پيش با برادرم به بازارهاي تهران رفتيم و با هم مجسمه‌ها و اشياي عتيقه بدلي خريديم. پس از آن، به خانه روستايي‌مان در لواسان رفتيم و اقلام خريداري شده را در باغچه خانه پنهان كرديم و يك ماه بعد آنها را از باغچه بيرون كشيديم.

مرد كلاهبردار درباره فروش اشياي عتيقه بدلي به پليس گفت: من و برادرم به نوبت در شهر پرسه مي‌زديم و متقاضيان خريد اين گونه اشيا را شناسايي و نام آنها را در دفترچه‌اي ثبت مي‌كرديم. بعد از آن، من و برادرم در نقش كشاورز روستايي ظاهر و با متقاضيان روبه‌رو مي‌شديم و با ادعاي اين‌كه اشيايي عتيقه با قدمت هزارساله را در حفاري از قطعه زمين كشاورزي بيرون كشيده‌ايم، آنها را فريب مي‌داديم و با فروش اين اقلام، مبالغ كلان به دست مي‌آورديم.

متهم افزود: در برخي مواقع هم مرد جاعل برايمان مشتري پيدا مي‌كرد و از بدلي بودن اشيا باخبر بود. من و برادرم در يك سال گذشته افراد بسياري را فريب داديم و مبالغ كلان از آنها كلاهبرداري كرديم.

با ثبت اظهارات اين متهم، برادر وي هم مورد بازجويي قرار گرفت و اعتراف كرد كه با متهم همكاري داشته است. بنابر اين گزارش، 3 متهم پرونده با قرار قانوني از سوي بازپرس رنگ‌آميز رئيس شعبه نهم دادسراي ناحيه 2 تهران روانه زندان شدند تا پس از پايان تحقيقات قضايي، پرونده متهمان به دادگاه ارسال شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟