صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برگزاري نشست لغو محاصره غزه در دمشق

کد خبر: ۱۰۶۶۰۵
| |
2469 بازدید

نشست فوق‌العاده «لغو محاصره ظالمانه غزه» روز چهارشنبه در دمشق برگزار خواهد شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رسمي سوريه «سانا»، نشست فوق‌العاده اتحاديه مجالس کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي در سطح روساي مجالس کشورهاي عضو با عنوان «لغو محاصره ظالمانه غزه» چهارشنبه در دمشق برگزار خواهد شد.

بر اساس اين گزارش، بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه نظارت بر اين نشست را برعهده خواهد داشت.

«محمود الابرش» رئيس پارلمان سوريه در اين‌ باره گفت: اين نشست در شرايطي برگزار مي‌شود که قضيه فلسطين به دليل تجاوزات مستمر اسرائيل عليه ملت فلسطين و تداوم محاصره غزه، در شرايط دشواري قرار گرفته است و به همين دليل داراي اهميت زيادي است و با هدف ايجاد هماهنگي ميان تلاش‌هاي پارلمان‌هاي اسلامي در راستاي درهم‌ شکستن محاصره غزه و بازگشايي دايمي تمام گذرگاه‌هاست.

ابرش افزود: اين کنفرانس اولين کنفرانس در نوع خود در سطح پارلماني براي کمک به ملت فلسطين در نوار غزه و همه اراضي اشغالي عربي است و شرکت‌کنندگان در اين اجلاس اقدامات عملي و مشخص فراتر از اعلام محکوميت محاصره غزه را بررسي خواهند کرد.

رئيس پارلمان سوريه از روساي پارلمان‌ها براي شرکت در اين اجلاس و بررسي راه‌هاي مقابله با اقدامات تجاوزکارانه اسرائيل و لغو محاصره غزه دعوت کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟