مسابقات تنيس ويمبلدون؛

فدرر به يك‌چهارم نهايي راه يافت

توماس برديچ از جمهوري چك پس از شكست دنيل براندس آلماني با نتيجه 4 بر 6، 7 بر 6، 7 بر 5 و 6 بر 3 حريف فدرر در مرحله يك‌چهارم نهايي شد.
کد خبر: ۱۰۶۵۷۴
| |
1916 بازدید
تنيسور شماره 2 جهان از سوئيس با غلبه بر حريف خود به مرحله يك‌چهارم نهايي رقابت‌هاي تنيس ويمبلدون راه سافت.

به گزارش فارس، راجر فدرر به عنوان مدافع عنوان قهرماني با نتيجه 6 بر 3، 6 بر 2 و 6 بر 3 بر يورگن ملزر غلبه كرد تا در مرحله بعد به مصاف توماس برديچ برود.

فدرر در زمان يك ساعت و 24 دقيقه در دماي 26 درجه سانتي‌گراد مقابل حريف خود به برتري رسيد.

اين بازيكن 28 ساله اظهار داشت: هواي چندان گرمي نيست و براي من طبيعي است. شايد چنين دمايي براي انگليس و سوئيس داغ باشد اما من در دماي 35 و 40 درجه هم بازي كرده‌ام.

وي ادامه داد: هواي معتدلي است و بازي كردن در اين شرايط بسيار آسان است. فكر مي‌كنم عالي بازي كردم. از همان ابتدا بازي را هجومي شروع كردم و عامل موفقيت من در اين روز همين بود.

توماس برديچ از جمهوري چك پس از شكست دنيل براندس آلماني با نتيجه 4 بر 6، 7 بر 6، 7 بر 5 و 6 بر 3 حريف فدرر در مرحله يك‌چهارم نهايي شد.

روبين سودرلينگ براي اولين بار به مرحله يك‌چهارم نهايي رقابت‌هاي تنيس ويمبلدون راه يافت و با نتيجه 6 بر 2، 5 بر 7، 6 بر 2، 3 بر 6 و 7 بر 5 بر ديويد فرر غلبه كرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی