100 سكه طلا بهاي امضاي حكم طلاق شد
زني در حضور قاضي دادگاه مهريه 100 سكهاي خود را بخشيد تا بتواند طلاق گرفته و حضانت فرزندش را به عهده بگيرد.
به گزارش فارس، زني 28 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين زن در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد كه حاضر است مهريه 100 سكه بهار آزادي، خود را در ازاي حضانت فرزندش ببخشد و از شوهرش جدا شود.
وي ادامه داد: شوهرم معتاد است و اصلاً مسئوليت پذير نيست، ميخواهم از او جدا شده و حضانت فرزند 5 سالهام را بر عهده بگيرم.
زن بيان كرد: زندگي در كنار شوهرم ديگر برايم غيرقابل تحمل است من بايد هرچه زودتر از او جدا شوم و به زندگيام سر و سامان دهم.
مرد 31 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: 8 سال است كه با هم زندگي ميكنيم و ما بسيار خوشبخت هستيم.
وي بيان كرد: اگر همسرم ميخواهد از من جدا زندگي كند من اين موضوع را قبول ميكنم و به خاطر او هر كاري ميكنم ولي او بايد مهريهاش را بخشيده و حضانت فرزندم را به من دهد.
مرد اضافه كرد: من بدون فرزندم نميتوانم زندگي كنم بايد او در كنار من و با آداب من بزرگ شود و من آينده او را بسازم. مهريه زنم بايد در ازاي طلاق باشد اگر او چنين موضوعي را ميخواهد بايد مهريهاش را ببخشد.
زن با بيان اينكه من ميتوانم خرجي زندگيام را با خياطي در بياورم، بيان كرد: من اين موضوع را قبول ميكنم تا از دست شوهرم نجات پيدا كنم ولي حضانت فرزندم را ميخواهم تا آينده او خراب نشود.
وي افزود: شوهرم معتاد به حشيش است و فرزندم نبايد در كنار چنين مردي بزرگ شود و آيندهاش رقم بخورد.
قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده مهريه زن را به مرد ببخشد و حكم طلاق به صورت توافقي صادر شد. همچنين حضانت فرزند 5 ساله به دليل عدم صلاحيت پدر و مدارك موجود به زن سپرده شد.


