میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نامگذاری دو خیابان در تهران به نام دو خبرنگار

اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۴ رای موافق با نامگذاری دو خیابان به نام خبرنگاران فقید دو خبرگزاری ایسنا و ایرنا مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی موافقت کردند.
کد خبر: ۱۰۶۵۱۳۵
| |
8413 بازدید
نامگذاری دو خیابان در تهران به نام دو خبرنگار

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و دوازدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با ۱۴ رای موافق با نامگذاری دو خیابان لادن غربی و شرقی در خیابان پیروزی به نام دو خبرنگار فقید خبرگزاری‌های ایسنا و ایرنا موافقت کردند.

در همین راستا محمد جواد حق شناس، رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران گفت: دو خیابان لادن غربی و شرقی در خیابان پیروزی به نام دو خبرنگار محیط زیست که اخیرا در حادثه واژگونی اتوبوس در بازدید از دریاچه ارومیه جان خود را از دست دادند یعنی خانم‌ها مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی نامگذاری شده است. این دو کوچه رو به روی یکدیگر و در نزدیکی منزل این دو خبرنگار است.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت