افزایش شمار قربانیان سیل در آلمان و بلژیک به ۱۸۴ تن

جاری شدن سیل در مناطقی در غرب آلمان و بلژیک علاوه بر وارد کردن خسارات سنگین به منازل مسکونی، باعث مرگ دستکم ۱۸۴ تن و مفقود شدن ۱۵۰۰ تن دیگر شد.
کد خبر: ۱۰۶۴۷۹۰
| |
5211 بازدید
|
۱
افزایش شمار قربانیان سیل در آلمان و بلژیک به ۱۸۴ تن

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بارش سنگین باران و طغیان رودخانه‌ها در مناطقی در غرب آلمان و همچنین کشور بلژیک علاوه بر وارد کردن خسارات سنگین به منازل مسکونی باعث کشته و مفقود شدن شمار زیادی از شهروندان اروپایی شده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که تا روز یکشنبه (۲۷ تیرماه / ‏‬ ۱۸ ژوئیه) شمار تلفات این سیل‌های ویرانگر در غرب آلمان و بلژیک به ۱۸۴ کشته (در آلمان ۱۵۷ تن) افزایش یافت. افزون بر کشته شدگان، سرنوشت بیش از ۱۵۰۰ نفر دیگر هنوز نامعلوم نیست و این افراد همچنان «مفقودالاثر» هستند.

با اعلام رقم ۱۵۷ کشته در آلمان، این بالاترین رقم تلفات بر اثر سوانح طبیعی ظرف نیم قرن اخیر در این کشور اروپایی است.

«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان، جاری شدن سیل و ویرانی شدید در غرب اروپا را «هولناک» خواند. پلیس آلمان هم می‌گوید که حدود ۹۰ نفر در منطقه آهروایلر واقع در جنوب کلن کشته‌شده‌اند.

به دنبال بارندگی بی‌سابقه در غرب اروپا و طغیان رودخانه‌ها، تعداد زیادی از جاده‌ها از بین رفته و خانه‌های بسیاری ویران شده‌اند. به همین دلیل تلاش‌ها برای امدادرسانی به سیل‌زدگان با دشواری فراوانی روبه‌رو شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۸
خداییش تو ایران با اون سیل مخرب یک ماهه در دوسال قبل این همه کشته نداده بودیم!!!
اگر این کشته ها تو ایران بود الآن رگبار کامنت ها و تخریب و خود تحقیری و منفی بافی .... سرازیر بود.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت