میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کاهش کلسترول و فشار خون با مصرف طالبی

یک دکترای گیاهان دارویی مصرف طالبی را در کاهش کلسترول و فشار خون موثر دانست وافزود: این میوه همچنین نقش موثری در درمان کم خونی دارد.
کد خبر: ۱۰۶۴۴۶۴
| |
9331 بازدید
کاهش کلسترول و فشار خون با مصرف طالبی

به گزارش «تابناک»، هانیه ناصری در گفت و گو با ایسنا، به خواص سرشار طالبی اشاره کرد گفت: یکی از اثرات مفید مصرف این میوه تاثیر آن بر درمان کم خونی است و توصیه می شود افراد مبتلا به کم خونی این میوه را بعد از صرف غذا میل کنند.

این دکترای گیاهان دارویی افزود: طالبی همچنین به کاهش کلسترول بد خون کمک می کند و اگر همراه با کمی لیموترش تازه مصرف شود، نقش موثری در سلامت قلب دارد.

ناصری به خاصیت ضدانعقاد خون طالبی هم اشاره کرد و افزود: مصرف این میوه احتمال سکته را کاهش می دهد.

وی از طالبی به عنوان میوه ای اشتهاآور یاد کرد و گفت: مصرف این میوه بعد از غذا برای کمک به هضم آن مفید است.

این دکترای گیاهان دارویی افزود: این میوه سرشار از فیبر بوده و بسیار ملین و مسهل است و مصرف آن برای کسانی که از یبوست رنج می برند، بسیار مفید است.

ناصری به خواص دیگر این میوه تابستانی هم اشاره کرد و با اشاره به اثرات مفید مصرف طالبی در کاهش فشار خون گفت: این میوه همچنین نقش موثری در پیشگیری از نقرس و رماتیسم دارد.

وی از طالبی به عنوان یک میوه ضدباکتری و ضدویروسی یاد کرد وافزود: مصرف تخم این میوه ضدسرفه و تب بر است.

ناصری با بیان اینکه طالبی دارای طبیعتی معتدل است، گفت: مصرف آب طالبی از گرمازدگی و تعریق خیلی بالای بدن و سرگیجه ها جلوگیری می‌کند.

وی در ادامه در خصوص عوارض و منع مصرف این میوه تابستانی هم گفت: توصیه می شود افرادی که بیماری دیابت دارند، این میوه را مصرف نکرده یا در مصرف آن احتیاط کنند.

این دکترای گیاهان دارویی افزود: همچنین توصیه می شود افرادی که ورم معده دارند در مصرف این میوه زیاده روی نکنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات