زالی: کرونا در تهران تا دوهفته دیگر قرمز خواهد ماند

به گزارش تابناک از ایرنا، دکتر علیرضا زالی روز چهارشنبه در حاشیه بهره برداری از بخش MRI و ICU جدید بیمارستان آیت الله طالقانی در جمع خبرنگاران افزود: در بیمارستان طالقانی روزانه نزدیک به ۲۵۰ بیمار مراجعه و از خدمات بستری موقت استفاده میکنند.
وی عنوان کرد: سه دانشگاه علوم پزشکی شهر تهران روزهای سخت مالی رامی گذرانند و نیاز به تقویت مالی جدی دارند. از دولت تقاضا دارم هرچه سریع تر مشکلات نقدینگی بیمارستان ها را برطرف کند.
زالی بیان داشت: کماکان نیاز به تزریق مالی برای جبران زحمات کارکنان، پاداش، به روز رسانی کارانه و ترمیم حقوق وجود دارد.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا تصریح کرد: در اسرع وقت منابع اعتباری در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار گیرد، در غیر اینصورت در روزهای آتی زمان سختی در پیش خواهند داشت و ممکن است در زمینه ارائه خدمات دچار مشکل شوند.
نمیدونم شما چطور مسئول هستید و هنوز هم مسئول موندید جناب فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران!
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران
خب ایشون وظیفه شو انجام داده دیگه کرونا رو مدیریت کرده
چون قبل انتخابات کرونا داشت کمتر می شد و آمار قربانیان داشت دو رقمی می شد بالاخره اگه کرونا جمع بشه پس کی فرمانده باشه
باید یه فرماندهی این وسط باشه دیگه پس با مدیریت ایشون کرونا جون گرفت تا ما شاهد حضور فرمانده باشیم!!!





