خبر خوب آل کثیر برای هواداران پرسپولیس در آستانه دربی

کد خبر: ۱۰۶۳۸۲۲
| |
13879 بازدید
|
۵

گلزن پرسپولیس در دربی قبلی دچار مصدومیت است و کادر پزشکی معتقد بوده که او نباید در بازی روز پنجشنبه به میدان برود. اما خود عیسی دوست دارد مقابل استقلال بازی کند و به همین دلیل هر روز تمرینات خود را با شدت و جدیت زیادی دنبال می کند.

به گزارش تابناک ورزشی، آل کثیر ساعتی قبل یک استوری را در اینستاگرام منتشر کرد تا نشان دهد چقدر برای حضور در ترکیب پرسپولیس بی تاب است. او در تصویری که منتشر کرده آخرین وضعیت انگشت های آسیب دیده اش را در فاصله ۲ روز تا دربی به تصویر کشیده است.

آخرین خبر ها حاکی از آن است در صورتی که آل کثیر در تست فردا چهارشنبه پرسپولیس بتواند کار با توپ را بدون احساس درد انجام دهد، در ترکیب قرار می‌گیرد در غیر اینصورت شهریار مغانلو جانشین او در زمین مسابقه می‌شود.

عیسی آل کثیر
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
امیدوارم که به دربی برسه و دوباره درس خوبی به دریده ها و هوچی گرا بده. عشق است ارتش سرخ پرسپولیس کبیر.
پرسپولیس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
واقعا خبر خوبی بود. فقط ارتش سرخ اسیا
ناشناس
|
Canada
|
۰۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
شک نکنید بدون آل کثیر هم میتونیم استقلال را حذف کنیم و اینکار راهم میکنیم (:
پرسپولیسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
ماشالله جنوبیه باغیرت حتما در بازی باش اصلا نباید ببازیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۴
من میگم پرسپولیس میبره
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت