صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشست احمدي‌نژاد با برخي دانشجويان تا 2نيمه‌شب

کد خبر: ۱۰۶۲۹
| |
12577 بازدید

رئيس‌جمهور شب گذشته در نشستي با حضور دانشجويان كه بيش از پنج ساعت به طول انجاميد، به طرح موارد مبارزه با مفاسد اقتصادي پرداخت.

به گزارش فارس، محمود احمدي‌نژاد، شب گذشته در ديداري كه از ساعت 9 شب روز دوشنبه تا دو و نيم بامداد روز سه‌شنبه به طول انجاميد، در نشست مشترك با دانشجويان با محوريت مبارزه با مفاسد اقتصادي شركت كرد و علاوه بر طرح ديدگاه‌هاي خود، به ارايه عملكرد دولت در اين بخش پرداخت.

در اين ديدار كه پرويز داودي، معاون اول رئيس‌جمهور، غلامحسين الهام وزير دادگستري، اسفنديار رحيم مشايي رئيس سازمان ميراث فرهنگي و جمعي از مشاوران و معاونان رئيس‌جمهور حضور داشتند، دانشجويان نيز درباره مبارزه با مفاسد اقتصادي ديدگاه‌هاي خود را مطرح كردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار