میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انفجار مرگبار ایستگاه خط لوله انتقال نفت و گاز شوش

فرماندار شهرستان شوش، خبر انفجار در ایستگاه خط لوله انتقال نفت و گاز شهرستان شوش را تایید و به جزئیات آن اشاره کرد.
کد خبر: ۱۰۶۲۴۰۹
| |
9950 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا از خوزستان، عدنان غزی شب گذشته با اعلام این خبر، اظهار کرد: در حوالی ساعت ۱۶ و در پی اجرای عملیات پاکسازی لوله‌های ۲۰ اینچ نفت و گاز، رخ داده یک انفجار سبب جان باختن ۳ تن از کارشناسان شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب کشور در حین انجام کار شد.

وی گفت: در پی این اتفاق، ۴ نفر دیگر که در اتاق کنترل پمپاژ خط لوله، در حال استراحت بودند زخمی شدند که توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان نظام مافی شوش اعزام شدند.

انفجار مرگبار ایستگاه خط لوله انتقال نفت و گاز شوش

فرماندار شهرستان شوش تاکید کرد: نیروهای انتظامی و امدادی در محل حادثه مستقر هستند و اوضاع تحت کنترل است.

این حادثه در ۳۵ کیلومتری دهستان چنانه در روستای بیت عجم (مجاهدین)، از توابع بخش فتح المبین شهرستان شوش رخ داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار