واکنش وزیر نفت عراق به لغو نشست اوپک پلاس

"احسان عبدالجبار" وزیر نفت عراق و در واکنش به لغو نشست اوپک پلاس گفت: به دنبال جنگ قیمت‌ها نیستیم ومی خواهیم که قیمت نفت از سطح کنونی بالاتر رود.
کد خبر: ۱۰۶۲۱۴۲
| |
7846 بازدید
واکنش وزیر نفت عراق به لغو نشست اوپک پلاس
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از رویترز، عبدالجبار همچنین بر تعهد عراق به توافق با اوپک پلاس تأکید کرد و گفت: "ما معتقدیم به زودی توافق حاصل خواهد شد.

وی همچنین اعلام کرد که کشورش از تمدید توافق کنونی تا پایان سال ۲۰۲۲ و افزایش تدریجی تولید نفت حمایت میکند.

سخنان عبدالجبار پس از آن بیان می‌شود که ادامه هجدهمین نشست وزیران نفت و انرژی تولیدکنندگان عضو و غیرعضو سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به ائتلاف اوپک پلاس که بامداد روز شنبه (۱۲ تیرماه) بدون نتیجه پایان یافته و قرار بود امروز (دوشنبه ۱۴ تیرماه) ادامه یابد که به‌دلیل بی‌نتیجه ماندن رایزنی‌ها لغو شد.

محمد بارکنیدو دبیرکل اوپک ضمن عذرخواهی گفت که تاریخ برگزاری نشست بعدی متعاقبا اعلام می‌شود.

اعضای کشور اوپک پلاس سال گذشته پس از سقوط قیمت نفت، توافق کردند تا حداکثر ۹.۷ میلیون بشکه از تولید خود را کم کنند و این کاهش تولید به تدریج با بهبود قیمت نفت به بازار بازگردد.

این تصمیم قیمت نفت را که به زیر ۲۰ دلار در هر بشکه رفته بود تا بالای ۷۰ دلار افزایش داد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت