میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ورود تیم‌های شرکت کننده در المپیک به ژاپن

ورود تیم‌های ورزشی به توکیو برای شرکت در مسابقات المپیک تابستانی آغاز شد.
کد خبر: ۱۰۶۱۳۹۳
| |
5511 بازدید
ورود تیم‌های شرکت کننده در المپیک به ژاپن

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، آسیاویژن به نقل از شبکه تلویزیونی ان اچ کی ژاپن اعلام کرد، برگزار کنندگان المپیک تابستانی توکیو در روز‌های پایانی هفته در انتظار ورود ۴۰۰ ورزشکار از ۱۸ کشور به ژاپن هستند.

مسابقات توکیو روز بیست و سوم ژوئیه (اول مرداد) آغاز خواهد شد.

بر اساس گزارش دولت ژاپن از روز پنجشنبه تا یکشنبه ۴۰۰ ورزشکار از ۱۸ کشور وارد ژاپن خواهند شد و سپس به محل اردو‌های پیش از مسابقات در سراسر ژاپن اعزام می‌شوند.

روز پنجشنبه ۲۰ عضو تیم بوکس آمریکا وارد فرودگاه ناریتا و تیم قایقرانی انگلیس وارد فرودگاه هانه دا شدند.

به منظور پیشگیری از ابتلای ورزشکاران به ویروس کرونا مسیر‌های ورودی جداگانه‌ای برای آن‌ها در فرودگاه در نظر گرفته شده است.

دولت ژاپن ملزم شده با به کارگیری اقدامات مختلف از جمله کنترل‌های مرزی در زمان ورود ورزشکاران به این کشور ویروس کرونا را مهار کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت