ارتش میانمار هزاران زندانی را آزاد کرد

ارتش میانمار روز چهارشنبه بیش از ۲ هزار معترض از جمله چندین خبرنگار را از زندان‌های سراسر این کشور آزاد کرد.
کد خبر: ۱۰۶۱۱۹۴
|
۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۹ 01 July 2021
|
5226 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا به نقل از "رویترز"، بیش از چهار ماه از کودتای میانمار و بازداشت آنگ سان سوچی رهبر مردمی میانمار و سایر مقامات دولتی این کشور می‌گذرد و در این مدت این کشور هر روز شاهد خشونت، اعتراض و درگیری گروه‌های شبه نظامی با نیرو‌های نظامی بوده و ارتش با روش‌های مختلف سعی کرده است تا اعتراضات به حکومت خود را سرکوب کند.

با توجه به گزارش گروه‌های محلی، ارتش میانمار ۸۸۰ معترض را در شهر‌های مختلف این کشور به قتل رسانده و ۶ هزار و ۵۰۰ نفر را بازداشت کرده است. ارتش این آمار را قبول ندارد و می‌گوید آمار واقعی کشته شدگان کمتر از ۳۰۰ نفر است که در میان آن‌ها ده‌ها نیروی پلیس نیز وجود دارد.

پس از اعلام عفو زندانیان از سوی ارتش میانمار، صد‌ها نفر در مقابل زندان شهر بزرگ یانگون اجتماع کردند تا با آشنایان خود دیدار کنند.
یک سخنگوی ارتش میانمار گفت: تا عصر روز چهارشنبه مجموعا ۲ هزار و ۲۹۶ نفر از زندان‌های سراسر میانمار آزاد شدند.
تلاش دیپلماتیک کشور‌های عضو اتحادیه جنوب شرق آسیا (آسه آن) برای پایان دادن به بحران و آغاز گفتگو در میانمار بی‌نتیجه مانده است و فرماندهان نظامی میانمار می‌گویند برنامه خود را برای برقراری نظم و برگزاری انتخابات طی دو سال آینده ادامه خواهند داد.
سازمان ملل متحد هفته گذشته در قطعنامه‌ای کودتای میانمار را محکوم کرد و از ارتش این کشور خواست "فوراً همه خشونت‌ها علیه معترضان صلح طلب را متوقف کرده و زندانیان را آزاد کند. "
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# کاظم صدیقی # الهه حسین نژاد # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت