اعضای کمیسیون شورا‌ها از آب‌سنگین اراک بازدید می‌کنند

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس از حضور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در جلسه سه‌شنبه این کمیسیون و بازدید اعضای کمیسیون از تاسیسات آب‌سنگین اراک خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۰۵۵۰
| |
6287 بازدید
اعضای کمیسیون شورا‌ها از آب‌سنگین اراک بازدید می‌کنند
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، روح‌الله نجابت در توضیح جلسه امروز یکشنبه کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس گفت: جلسه امروز کمیسیون براساس دستوری که از قبل اعلام شده بود به فعالیت یکساله کمیسیون اختصاص داشت. نمایندگان عضو کمیسیون ضمن بیان نقاط قوت و ضعف که مدنظرشان بود به بحث و تبادل نظر در این زمینه پرداختند.

نماینده مردم شیراز در مجلس افزود: در جلسه امروز همچنین مروری بر اولویت‌های کمیسیون و آغاز یک حرکت رو به جلو و موثر از سوی کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس در یکساله پیشرو انجام شد.

نجابت درباره دستور کار آتی کمیسیون شورا‌ها و برنامه‌های کمیسیون در هفته جاری گفت: اعضای کمیسیون فردا (دوشنبه) بازدیدی از تاسیسات آب سنگین اراک دارند که این برنامه از صبح تا حوالی ظهر به طول می‌انجامد.

وی ادامه داد: کمیسیون شورا‌ها بعدازظهر سه‌شنبه هم دعوت از وزیر کشور درباره گزارشگیری و بحث و بررسی فرایند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شورا‌های شهر در کشور را در برنامه و دستور کار خود دارد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت