صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

خط و نشان وزیر خارجه‌آمریکا برای روسیه

وزیر خارجه آمریکا امروز در برلین برای روسیه درباره خط لوله گازی نورد استریم ۲ خط و نشان کشید و با ترسیم تغییر سیاست خارجی کشورش با اروپا بر حفظ روابط خوب با آلمان تاکید کرد.
کد خبر: ۱۰۵۹۸۱۲
| |
6439 بازدید
خط و نشان وزیر خارجه‌آمریکا برای روسیه
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از دویچه وله، آنتونی بلینکن که روز چهارشنبه وارد برلین شد، در کنفرانس خبری با هایکو ماس همتای آلمانی خود مجددا خطوط قرمز برای روسیه را ترسیم کرد و گفت: پروژه خط لوله گازی نورد استریم ۲ روسیه و آلمان امنیت اوکراین را تضعیف می‌کند.

سخنان بلینکن در حالی عنوان شد که پروژه خط لوله نورد استریم ۲ درحدود ۹۵ درصد تکمیل شده است و صادرات گاز روسیه را از طریق دریای بالتیک مستقیماً به آلمان دو برابر می‌کند.

وی مدعی شد: هدف ما این است که اطمینان حاصل کنیم روسیه نمی‌تواند از انرژی به عنوان ابزاری اجباری به عنوان سلاحی علیه اوکراین یا هر شخص دیگری در اروپا استفاده کند.

بلینکن همچنین افزود: من فکر می‌کنم انصاف است که بگوییم ایالات متحده هیچ شریک و دوستی بهتر از آلمان در جهان ندارد. وی قرار است با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان نیز دیدار داشته باشد.

سفر روز چهارشنبه بلینکن به برلین دومین سفر وی به اروپا در عرض هفت روز گذشته است، زیرا پیش از این وی جو بایدن رییس جمهوری آمریکا را برای حضور در جلسات رهبران اجلاس گروه هفت و ناتو همراهی کرده بود.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار