حادثه ریزش مدرسه در بلژیک پنج کشته بر جای گذاشت

به دنبال ریزش بخشی از مدرسه‌ای که مشغول کار ساختمانی بود در شهر آنتورپ بلژیک فروریخته و منجر به کشته شدن ۵ کارگر و زخمی شدن ۹ نفر دیگر شد.
کد خبر: ۱۰۵۹۱۹۱
| |
5747 بازدید
حادثه ریزش مدرسه در بلژیک پنج کشته بر جای گذاشت
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از یورو نیوز، مقامات محلی با تایید این حادثه اعلام کردند که تحقیقات در مورد این بررسی علت این حادثه در جریان است.

در حالی که شرکت ساختمانی آوار‌ها را پاکسازی و برای ایمن سازی محل تلاش می‌کند، آتش نشانان و سگ‌های نجات در طول شب تلاش می‌کنند تا قربانیان را یکی یکی از زیر آوار‌ها بیرون بیاورند.

به گزارش رسانه‌های بلژیکی کارگران پروژهه ساختمانی از شهروندان پرتغال، رومانی و اوکراین بوده اند.

به گفته سازمان آتش نشانی از کسانی که زخمی شده اند، سه نفر تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند، ۵ نفر دیگر در بیمارستان بستری و یک نفر مرخص شده است.

به گزارش یورو نیوز، هنگام وقوع حادثه ریزش ساختمان هیچ دانش آموزی در ساختمان نبوده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت