صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آبیاری تاکستان با تلفن همراه !

کد خبر: ۱۰۵۸۸۳
| |
7480 بازدید
پژوهشگران ژاپنی روش جدیدی برای ابیاری تاکستان ها با استفاده از تلفن همراه ابداع کرده اند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز، مرکز فناوری کشاورزی شیمانه در ژاپن نرم افزاری برای تلفن همراه طراحی کرده است که به بهبود برداشت انگور کمک می کند.

کشاورز به وسیله دوربین تلفن همراه خود از تاکها عکس می گیرد و سپس این عکس با استفاده از نرم افزار ویژه ای تجزیه و تحلیل می شود. این نرم افزار به میزان رشد گیاهان و نیازهای ان پی می برد و میزان اب لازم را برای ابیاری تعیین می کند. اطلاعات سپس به سیستم ابیاری تاکستان منتقل می شود میزان مناسب و بهینه اب تعیین می گردد. نتایج اولیه از افزایش سی درصدی برداشت انگور حکایت دارد کشاورزان می گویند کیفیت انگور نیز بهتر شده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی