صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

شجاعی و دژاگه رسما از تراکتور جدا شدند

کد خبر: ۱۰۵۸۸۱۳
| |
6545 بازدید

مسعود شجاعی و اشکان دژاگه به طور رسمی قراردادهای خود را با باشگاه تراکتور تبریز فسخ کردند.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم تراکتور تبریز در حالی ساعت ۱۹:۵۰ فردا یکشنبه مقابل پرسپولیس سوپرجام فوتبال کشور را در ورزشگاه آزادی برگزار می‌کند که مسعود شجاعی و اشکان دژاگه همچنان به دلیل اختلاف نظر با رسول خطیبی در تمرینات این تیم غایب هستند.

ستارگانی که پس از اتمام بازی‌ های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا و صعود این تیم به دور بعدی این مسابقات تصمیم قطعی خود بر ترک تراکتور را گرفتند تا پس از جلسه با محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور در استانبول به استراحت در خارج از کشور بپردازند.

شجاعی که این روزها در کشور آمریکا به سر می‌ برد همراه با دژاگه که در آلمان است نامه فسخ قرارداد خود را به باشگاه تراکتور و سازمان لیگ فوتبال ارسال کرده تا اینگونه به دوران حضور سه ساله خود در این تیم پایان دهند.

شجاعی و دژاگه برای دریافت مطالبات خود از باشگاه تراکتور تبریز هنوز اقدامی نکرده اند و این موضوع را می‌خواهند دوستانه با زنوزی مالک باشگاه حل کنند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات