صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمادگی 450 زن برای شکستن حصر غزه

سمر الحاج ادامه داد: تهديدات رژيم صهيونيستي در ممانعت از حرکت اين کشتي، کوچکترين خللي در اراده ما وارد نمي کند و ما به وظيفه انساني خود به رغم تهديدات رژيم صهيونيستي عمل خواهيم کرد.
کد خبر: ۱۰۵۸۵۱
| |
4935 بازدید

بيش از 450 داوطلب زن آمادگي خود را براي شرکت در شکستن محاصره غزه اعلام کردند.
   
"سمر الحاج" مسوول حرکت کشتي کمک رساني "مريم" روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا با اعلام اين خبر، تاکيد کرد: ما قادر به جذب و پذيرش اين همه داوطلب نيستيم، بنابر اين به پذيرش 50 الي 70 زن از کشورهاي مختلف از جمله امريکا، فرانسه، کانادا، استراليا، صربستان، هند، لبنان، سوريه، مصر، بحرين و کويت اکتفا کرديم.

سمر الحاج ادامه داد: تهديدات رژيم صهيونيستي در ممانعت از حرکت اين کشتي، کوچکترين خللي در اراده ما وارد نمي کند و ما به وظيفه انساني خود به رغم تهديدات رژيم صهيونيستي عمل خواهيم کرد.

وي در مورد احتمال هجوم نظاميان رژيم صهيونيستي به اين کشتي با هدف ممانعت از ورود آن به غزه گفت: چنين اعمال وحشيانه اي از اين رژيم بعيد نيست و ما در هر صورت مقابله به مثل نخواهيم کرد چرا که اين کشتي داراي اسلحه اي نيست و تنها هدف آن رسيدن به غزه و کمک به مردم مظلوم آن است.

مسوول کشتي مريم تصريح کرد: اين کشتي علاوه بر مواد غذايي، حاوي دارو براي کودکان سرطاني و بيماران خاص است.

وي در مورد روز حرکت اين کشتي گفت: کميته هماهنگي کشتي - به دلايل امنيتي- زمان حرکت اين کشتي از بندر طرابلس لبنان را اعلام نکرده است.

دولت لبنان در پيامي به سازمان ملل اعلام کرد که اسراييل مسوول حفظ جان فعالان کشتي‌هاي کمک رساني لبنان به غزه است.

نماينده اسراييل در سازمان ملل 18 ماه جاري ميلادي در نامه اي به اين سازمان، تهديد کرد که اسراييل به حرکت دو کشتي لبناني به سوي غزه واکنش نشان خواهد داد.
رژيم صهيونيستي همچنين خواستار منع حرکت کشتي هاي کمک رساني لبنان به سوي غزه شده است.

روزنامه اسراييلي هاآرتص روز سه شنبه با اعلام اين خبر نوشت: "خوان کارلوس گافو" سفير اسپانيا در بيروت در ديدار با "ميشل سليمان" رييس جمهوري لبنان نامه‌اي از سوي رژيم صهيونيستي به وي تسليم کرده است.

در اين نامه، رژيم صهيونيستي مسوولان لبناني را به جلوگيري از حرکت کاروان کشتي کمک رساني براي پرهيز از احتمال بروز درگيري در منطقه توصيه کرده است.

روزنامه هاآرتص ادعا کرد: سفيران کشورهاي ايتاليا، فرانسه و آلمان نيز طي ديدار با رييس جمهوري لبنان اعتراض خود را نسبت به حرکت کاروان کشتي هاي کمک رساني به غزه ابراز کرده اند.

اين روزنامه نوشت: يگان ويژه ارتش رژيم صهيونيستي با کشتي کمک رساني به عنوان طرف دشمن رفتار مي‌کند.

دولت لبنان موافقت خود را با اعزام اين کشتي‌ها به قبرس اعلام کرده است تا از اين طريق راهي غزه شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار