صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تغییر وقت نماز ظهر به دلیل گرما!

کد خبر: ۱۰۵۸۴۴
| |
2960 بازدید

یک روز هوا بسیار گرم بود، مؤمن برخواست تا اذان بگوید، پیامبر اسلام (ص) او را از این کار منع کرد و دو بار فرمود "بگذار خنک شود خنک شود". در این حالت نمازگزار به دلیل گرمای زیاد می‌تواند نماز ظهر خود را به آخر وقت موکول کند و آن را همزمان با نماز عصر بخواند. 

به گزارش شیعه آنلاین، این روزها درجه حرارت گرمای هوا در کشور عربستان سعودی به بالاتر حد خود در 30 سال گذشته رسیده است. به طوری که سازمان هواشناسی این کشور درجه حرارت هوا برخی مناطق مانند شهر جده را 50 درجه بالای صفر اعلام کرده اند.

در همین حال شیخ «عبدالمحسن عبیکان» چهره سرشناس وهابی و مشاور امور دینی کاخ پادشاهی عربستان که چندی پیش فتوای مشهور «شیر دادن زنان به مردان» را صادر کرد، روز گذشته در جدیدترین فتوای خود گفت: بخاطر گرما می‌شود نماز ظهر را آخر وقت خواند!

وي در ادامه اظهارات خود به وزارت اوقاف و شئونات دینی عربستان پیشنهاد کرد که با صدور دستوری به ائمه جماعت تمام مساجد سعودی ابلاغ کنند که به دلیل گرمای زیاد حرارت، نماز ظهر را به آخر وقت موکول کنند تا هوا کمی خنک تر شود. وی با هدف توجیه و اثبات این فتوای خود، آن را بر گرفته از سنت نبوی خواند و گفت: پیامبر اکرم (ص) فرموده "اگر هوا خیلی گرم شد، نماز ظهر را در خنکی بخوانید زیرا شدت گرما برگرفته از حرارت جهنم است".

«عبدالمحسن عبیکان» در ادامه افزود: یک روز هوا بسیار گرم بود، مؤمن برخواست تا اذان بگوید، پیامبر اسلام (ص) او را از این کار منع کرد و دو بار فرمود "بگذار خنک شود خنک شود". در این حالت نمازگزار به دلیل گرمای زیاد می‌تواند نماز ظهر خود را به آخر وقت موکول کند و آن را همزمان با نماز عصر بخواند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟