دیدار پوتین و بایدن ۵ ساعت بدون ناهار کاری است

مسؤول ارشد دولت آمریکا به خبرنگاران گفت، نشست ولادیمیر پوتین و جو بایدن حدود پنج ساعت طول خواهد کشید و هیچ ناهار کاری را شامل نخواهد شد.
کد خبر: ۱۰۵۸۲۲۷
| |
10194 بازدید
دیدار پوتین و بایدن ۵ ساعت بدون ناهار کاری است
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، خبرگزاری بلومبرگ به نقل از این مسؤول برجسته آمریکا در اشاره به ترتیب دادن یک ناهار کاری گزارش داد، نشست‌های جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه هرگز شاهد "استراحتی برای نان" نخواهند بود.

براساس این خبرگزاری، کنفرانس خبری پوتین در ژنو قبل از دیدار با بایدن برگزار خواهد شد.

این خبرگزاری به نقل از مقام آمریکایی افزود: روسای جمهوری آمریکا و روسیه به بررسی پیمان استارت جدید خواهند پرداخت.

قبلا دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت، احتمال می‌رود نشست رهبران دو کشور بین چهار تا پنج ساعت طول بکشد و زمان‌هایی برای استراحت و تغییر مکان وجود در نظر گرفته خواهد شد.

قرار است پوتین و بایدن فردا ۱۶ ژنو در ویلای "لاگرانج" در ژنو سوئیس به بررسی روابط دو کشور، ثبات استراتژیک، کرونا و حل و فصل نزاع‌های منطقه‌ای بپردازند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت