ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جاسوسی آمریکا از رژه نظامی حشد شعبی

یک منبع امنیتی امروز، دوشنبه گفت، هواپیما‌های آمریکایی بر فرار مواضع اختصاصی برای مراسم سالگرد تاسیس حشد شعبی پرواز کردند و گشت زدند.
کد خبر: ۱۰۵۷۹۵۶
| |
8919 بازدید
جاسوسی آمریکا از رژه نظامی حشد شعبی
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری المعلومه، به گفته این منبع، نیرو‌های آمریکایی دست به پرواز‌های جاسوسی بر فراز مواضع حشد شعبی در بغداد و شهرستان بعقوبه دیالی زدند تا از اماکنی که به رژه نظامی حشد به مناسبت ششمین سالگرد تاسیس آن اختصاص دارد، اطلاعاتی را جمع آوری کند.

او اضافه کرد: رژه نظامی نیرو‌های حشد شعبی کاملا محرمانه انجام می‌شود و در مکانی برگزار خواهد شد که به فرماندهان امنیتی حشد اختصاص دارند.

هواپیما‌های آمریکایی به شکل تقریبا هر روزه بدون مشخص شدن انگیزه‌ها و دلایل عملیاتی آن‌ها دست به پرواز‌های جاسوسی می‌زنند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟