طرحی برای حمله به ایران از طریق گرجستان
اسرائیل طرحی را برای حمله به ایران از طریق خاک گرجستان آماده کرده است.
به گزارش قدس روزنامه القدس العربی چاپ لندن درتیتر نخست روز گذشته خود نوشت: گزارشهای آمریکایی نشان می دهد که اسرائیل قصد دارد از طریق خاک گرجستان به ایران حمله کند .
به نوشته این روزنامه مجله 'فارن افرز جورنال' ( سیاست خارجی ) نیز در گزارشی با اشاره به این موضوع نوشت که اسرائیل و ترکیه با هم توافق کرده بودند که هواپیماهای اسرائیلی می توانند در شرایط فوق العاده از حریم هوایی ترکیه عبور کنند که رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه در پی حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان آزادی غزه هفته گذشته چندین توافق دو جانبه با رژیم صهیونیستی را لغو کرد.
این مجله نوشت : اطلاعات آمریکایی مبنی بر هماهنگی برخی کشورها با اسرائیل برای حمله به ایران به منظور گمراه کردن ایران از این طرح اسرائیل انجام گرفته است. این مجله مدعی شد که اسرائیلی ها به دنبال آن هستند تا گرجستان را جایگزین ترکیه کنند.
این در حالی است که ایران آمادگی خود را برای مقابله با هرگونه تهدیدات رژیم صهیونیستی اعلام کرده است. تحللیگران براین باورند افزایش تهدیدات اسرائیل علیه ایران به منظور گمراه کردن افکار عمومی جهان از ماجرای حمله به ناوگان آزادی غزه و فرار از بحران های داخلی انجام می گیرد.
قفس شکسته برون آورم پلنگت را
وطن بمیرم اگر ، جاودانه می سازم
به بامهای جهان پرچم سه رنگت را
کجاست دشمنمان؟ تا به جانش اندازم
عقابهای سرافراز تیز چنگت را
که شعله شعله بریزم به خرمنش آتش
که دانه دانه ببارم به دیده سنگت را
ای از قبیلهء جنگ آوران غیرتمند
زمانه به یاد نمی آورد درنگت را
بیا به خاطر فردا بده همین امروز
به دست کودک دیروز خود تفنگت را
که مثل مرد بجنگد مقابل دشمن
که جاودانه کند هشت سال جنگت را
مرد می خواد از جاش تکون بخوره و پاشو از تو سوراخش بیرون بزاره
جانم فدای ایران
اگر حماقت کرد کارش تمومه




