شکایت مدیر مستعفی از دو پیشکسوت استقلال

کد خبر: ۱۰۵۷۳۴۶
| |
6146 بازدید

ناصر فریاد شیران رئیس موفق آکادمی استقلال که هفته گذشته بعد از کش و قوس های فراوان و جلسه طولانی هیات مدیره در دفتر وزیر، از سمتش در استقلال استعفا کرد، از دو پیشکسوت این تیم شکایت کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، در روزهایی که موضوع جدایی یا ماندن فریادشیران در آکادمی استقلال داغ بود، برخی پیشکسوتان این باشگاه مصاحبه هایی را علیه این مدیر مستعفی انجام دادند که حالا او به مراجع قضایی شکایت کرده است.


شکایت فریاد شیران از مهدی فنونی زاده و محمد نوری در دادسرا به ثبت رسیده است. فریاد شیران در این باره به خبرنگاران گفت: «این آقایان باید به دادگاه بیایند و حرف هایی که درباره ام زدند را اثبات کنند.»

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت