ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اختلاف میلیاردی تازه تراکتور با یکی از بازیکنانش

کد خبر: ۱۰۵۷۳۱۸
| |
7898 بازدید

سعید واسعی هافبک تیم فوتبال تراکتور در ابتدای فصل به دلیل شکایت باشگاه پیکان و با رأی کمیته وضعیت چهار ماه از حضور در میادین محروم شد.

به گزارش تابناک ورزشی، این بازیکن که با قراردادی دو ساله به تراکتور پیوسته است، پس از پایان دوران محرومیت نتوانست جایگاه ثابتی در جمع سرخپوشان تبریزی به دست بیاورد و پس از بازگشت از مسابقات آسیایی نیز،‌ به دلیل اختلاف با رسول خطیبی از تیم کنار گذاشته شد.

واسعی که تاکنون تنها 10 درصد از قرارداد این فصل خود را گرفته، طی یک ماه گذشته در انتظار جلسه با مدیران باشگاه تراکتور است. در این مدت نیز صحبت‌های بین وکلای واسعی و مدیران باشگاه تراکتور انجام شده اما جلسه نهایی برای تعیین و تکلیف واسعی تاکنون برگزار نشده است.

در همین راستا شنیده می‌شود هر دو طرف تا حد زیادی برای فسخ قرارداد رضایت دارند اما بحث اصلی در این موضوع اختلاف مالی شدید طرفین است. اختلافی که به دلیل محرومیت چهار ماهه واسعی در ابتدای فصل و غیبت او در مسابقات تراکتور به وجود آمده و باید دید مذاکره طرفین در این مورد به نتیجه خواهد رسید یا خیر. قرارداد واسعی با تراکتور برای فصل اول 3 میلیارد و 950 میلیون تومان و برای فصل دوم، 5 میلیارد و 395 میلیون تومان است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟