شرمن: انتخابات ایران مذاکرات برجامی را پیچیده می‌کند

معاون وزیر خارجه آمریکا گفت تا زمان تعیین‌نشدن آخرین جزئیات در گفتگو‌های وین، نمی‌توان از حصول توافق برای احیای برجام مطمئن بود.
کد خبر: ۱۰۵۷۰۶۳
| |
12449 بازدید
شرمن: انتخابات ایران مذاکرات برجامی را پیچیده می‌کند
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا به نقل از رویترز، وندی شرمن روز چهارشنبه با بیان اینکه دور آتی مذاکرات برجامی در طی روز‌های آتی برگزار خواهد شد، بیان کرد که انتخابات ریاست جمهوری ایران عاملی است که گفتگو‌ها را پیچیده می‌کند.

وی گفت: به نظرم پیشرفت‌های زیادی حاصل شده است، اما از روی تجربه خود می‌گویم تا زمانی که آخرین جزئیات تعیین نشده باشند، نمی‌توانیم بفهمیم که به توافقی رسیده‌ایم یا نه.

مذاکرات میان اعضای کمیسیون مشترک برجام درباره احیای توافق هسته‌ای در وین و با حضور آمریکا در مقر مذاکرات از ماه گذشته در جریان بوده است.

آمریکا و ایران مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیمی نداشته‌اند و نمایندگان دولت آمریکا با نمایندگان سایر اعضای برجام در این زمینه رایزنی می‌کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت