به گزارش «تابناک» به نقل از منیبان، توت فرنگیهای ریز و مزرعهای از انواع درشت و گلخانهای آن مناسبترند و لازم است هنگام شستوشوی این میوه حتما کلاهک سبز توت فرنگی را جدا کنید، چون زیر این کلاهک منبع اصلی آلودگیهای پنهان است.
توت فرنگیها هرگز نباید برش داده شوند و هنگامی که بریده میشوند، به نور و اکسیژن حساس شده، مواد مغذیشان را به سرعت از دست میدهند. پس توت فرنگی را فقط کامل بخورید بدون هیچ خرد کردنی.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.