قتل عام ۸ عضو یک خانواده در زاهدان

کد خبر: ۱۰۵۵۸۸۶
| |
8508 بازدید
|
۳

8 عضو یک خانواده در زاهدان با شلیک گلوله به قتل رسیدند و ردیابی‌ها برای شناسایی عاملان این جنایت آغاز شده است.

به گزارش ایران، سرهنگ محمود سعادتی، فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان در این‌باره گفت: ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه ظهر سه‌شنبه در پی اعلام خبر قتل عام یک خانواده در یکی از محلات شهرستان زاهدان موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس مرکز استان قرار گرفت.

با حضور مأموران در صحنه جنایت مشخص شد، قتل یک شب قبل رخ داده و هشت نفر از اعضای یک خانواده - 2 زن، سه پسر و سه دختر- با شلیک سلاح به قتل رسیده و عامل یا عاملان این جنایت از محل متواری شده‌اند.

فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان ادامه داد: بلافاصله کاراگاهان پلیس آگاهی و بازپرس ویژه قتل در محل حاضر شدند و پیگیری‌های لازم برای شناسایی عامل یا عاملین این جنایت هولناک در حال انجام است.

گفتنی است، پدر این خانواده به علت محکومیت جرایم موادمخدر زندانی رأی باز بوده که روز دوشنبه دهم خرداد در ساعت ۱۳ و ۲۰ دقیقه خود را به زندان معرفی کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
یعنی اگه نصف این تعداد در آمریکا کشته میشدن الان تمام شبکه های رسانه میلی بیست و چهارساعته داشتن این خبر رو پوشش میدادن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
نیروی انتظامی باید این جنایتکاران را پیدا کند وتیرباران کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۶
جالبه با شلیک سلاح به قتل رسیدن
اما یک شب بعد متوجه شدن
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت