قتل مرد ۳۳ ساله در مینو دشت به دلیل اختلافات مالی

کد خبر: ۱۰۵۵۶۷۴
| |
6633 بازدید

مرد 33 ساله با ضربه چاقو در مینودشت به قتل رسید.

به گزارش رکنا، سرهنگ علی‌اکبر بای اظهار کرد: یک شنبه شب گذشته در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر یک فقره درگیری در یکی از محلات شهرستان، بلافاصله مأموران انتظامی به محل اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران، مشاهده شد جوان ۳۳ ساله با سلاح سرد توسط فردی مجروح شده است که برای مداوا به بیمارستان منتقل شد.

فرمانده انتظامی مینودشت در تشریح این ماجرا اضافه کرد: مجروح این حادثه پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات و خون‌ریزی درگذشت.

وی تصریح کرد: اقدامات فنی و تخصصی پلیس برای دستگیری قاتل فراری آغاز و سرانجام در کمتر از یک ساعت با اشراف اطلاعاتی مأموران، مخفیگاه متهم شناسایی و طی هماهنگی با مقام قضایی دستگیر شد.

بای خاطرنشان کرد: متهم ۲۴ ساله در مقر انتظامی و در تحقیقات مقدماتی به ارتکاب قتل به دلیل اختلافات خانوادگی و مالی اقرار کرد و ضمن تشکیل پرونده، به مراجع قضایی معرفی شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت