انتقاد عارف از ردصلاحیت های شورای نگهبان

معاون اول دولت اصلاحات و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به عنوان یکی از دلسوزان کشور و ملت، امروز بیش از هر زمان دیگر نگران ایران هستم.
کد خبر: ۱۰۵۵۱۲۲
| |
10570 بازدید
|
۵
انتقاد عارف از ردصلاحیت های شورای نگهبان

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمدرضا عارف در بخش هایی از بیانیه‌ای که در انتقاد به نتیجه بررسی صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری سیزدهم منتشر کرده آورده است: در جمهوری اسلامی که موجودیت خود را از رای ملت گرفته و بنیانگذار فقید آن، امام خمینی (ره)، میزان را رأی ملت دانسته و ابتنای امور و مشروعیت نظام بر رای ملت، از محکمات اندیشه ایشان است، انتخابات باید تجلی اراده ملت باشد.

وی با اشاره به واکنش‌ها نسبت به اعلام نتیجه بررسی صلاحیت کاندیداها خاطرنشان کرده است: مطمئنا زمانی می توان انتظار مشارکت پرشور مردم در انتخابات را داشت که سوالات ملت به عنوان ولی نعمت حاکمان، در موضوع بررسی صلاحیت ها با پاسخ قانع کننده همراه باشد.

عارف در این بیانیه با هشدار نسبت به احتمال کاهش مشارکت مردم در انتخابات تاکید کرده است که از این موضوع نباید با بی‌تفاوتی عبور کنیم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با یادآوری تجربه قریب به ۴۰ سال حضور در عرصه مدیریتی کشور و با تصریح بر این‌که «به عنوان یکی از دلسوزان کشور و ملت، امروز بیش از هر زمان دیگر نگران ایران هستم» ابراز عقیده کرده است که «هرگونه ایجاد محدودیت برای یاران انقلاب و کسانی که دل در گرو ایران عزیز دارند» اقدامی ناصواب و مغایر اهداف اولیه انقلاب اسلامی است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
خدا گاهی می خواد یه نفر رو تنبیه کنه تیشه میده دستش میگه خودت بزن به ریشه ت این اتفاق برای من افتاده برای شما هم افتاده (سکوت مجلس) حالا هم داره برای یه عده دیگه می افته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
عجب.نمی دونستم حرف زدن هم بلده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
آقای عارف دیگه دیر شده برای زدن این حرفهای قشنگ انتخاباتی

نمیشه آدم دیر بیاد و زود بره

همه ما سال 1392 و شما و هم حزبی های شما رو فراموش نکردیم

این روزها عملکرد شما و یاران شماست

این سرزمین در طول تاریخ پر فراز و نشیب ش روزهای این چنینی زیاد دیده است

این روزها هم خواهد گذشت

ولی تاریخ در آینده همه حرفهایی رو که سیاست مداران نان به نرخ روز خور این روزهای ما که ترس گفتنش رو داشتتند خواهد گفت به نسلهای آینده

که چه گذشت بر این سرزمین
خشایار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
شما سکوت اختیار کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
اسم عارف که میاد فقط یاد رفع حصر می افتیم
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت