گام بعدی میلیچ بعداز اخطار کتبی به استقلال؛ فسخ و شکایت

کد خبر: ۱۰۵۴۸۹۹
|
۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۷ 29 May 2021
|
10518 بازدید

نامه تهدید به فسخ قرارداد هروویه میلیچ روز چهارشنبه به باشگاه استقلال رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، هروویه میلیچ بازیکنی است که در تعطیلی لیگ ایران را به مقصد کرواسی ترک کرد تا مدتی را کنار خانواده اش استراحت کند.

این درحالی است که میلیچ چند ماهی است دستمزد خود را دریافت نکرده و به همین دلیل در تعطیلی لیگ برتر نامه نوتیس او که به فیفا ارسال شده، به دست مدیران باشگاه استقلال رسیده است.

اگر استقلال ظرف 12 روز آینده پول میلیچ را پرداخت نکند، این بازیکن قرارداد خود را فسخ می کند و باشگاه مجبور است کل پولش را به اضافه جریمه پرداخت کند.

پیش از این قرار بود قرارداد میلیچ به مدت دو فصل دیگر تمدید شود که باشگاه استقلال از این موضوع منصرف شد و این مساله باعث دلخوری مدافع کروات آبی ها شده است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت