نجات ۳۶ گمشده در ارتفاعات گیلان

کد خبر: ۱۰۵۴۱۴۶
| |
7127 بازدید

یک گروه 36 نفره کوهنوردی که در ارتفاعات مشند در محور آستارا به اردبیل ناپدید شده بودند، با تلاش 2 ساعته امدادگران هلال احمر پیدا شدند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گیلان، سیاوش غلامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان از گم شدن یک گروه ۳۶ نفره در ارتفاعات مشند خبر داد و گفت: این حادثه در محور آستارا به اردبیل در منطقه ییلاقی مشند رخ داد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با بیان اینکه این حادثه به جمعیت هلال احمر در ساعت ۲۱:۱٠ روز جمعه ۳۱ اردیبهشت اطلاع‌رسانی شد و امدادگران در ساعت ۲۱:۴۴ در صحنه حضور یافتند، گفت: وقتی این حادثه به مرکز کنترل عملیات هلال احمر استان گزارش شد، امدادگران پایگاه آستارا- صیادلر به منطقه مذکور اعزام و طی یک عملیات جست‌وجو، گم شدگان را پیدا و به مسیر اصلی بازگردانند.

غلامی با اشاره به اینکه این عملیات در ساعت ۲۳:۲۰ جمعه پایان یافت، افزود: این حادثه هیچ مصدومی نداشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت