صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آخرین وضعیت پایتخت در روزهای کرونا

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از راه‌اندازی ۶۲۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سراسر ایران خبر داد.
کد خبر: ۱۰۵۳۵۸۸
| |
5246 بازدید
آخرین وضعیت پایتخت در روزهای کرونا


به گزارش تابناک به نقل از مهر، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در حاشیه راه‌اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون در جنوب تهران گفت: مراکز تجمیعی در نقاط مختلف شهر بر اساس جایابی همکاران ما راه‌اندازی می‌شوند.

وی با اعلام اینکه مراکز تجمیعی واکسیناسیون در ۴ نقطه منطقه ۱۲ راه‌اندازی شده است، افزود: تاکنون بالغ بر ۶۲۰ مرکز تجمیعی در کشور و ۶۰ مرکز نیز در تهران راه‌اندازی شده است.

زالی با اعلام اینکه تهران در شرایط نارنجی قرار دارد، ادامه داد: در حال حاضر ۵۵۰۰ بیمار کرونایی در ۱۰۵ بیمارستان استان تهران بستری هستند.

به گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ۱۶۰۰ بیمار کرونایی استان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی با عنوان این مطلب که بالغ بر ۸۵۰ بیمار جدید کرونایی در استان تهران بستری شده‌اند، افزود: ۱۴۸ نفر از این بیماران در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند.

زالی گفت: در خیز چهارم اگرچه با سرعت بیشتری به قله رسیده‌ایم اما میزان مرگ‌ومیر در مقایسه با موج سوم کرونا خیلی کمتر بوده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات