آخرین وضعیت پایتخت در روزهای کرونا

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از راه‌اندازی ۶۲۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سراسر ایران خبر داد.
کد خبر: ۱۰۵۳۵۸۸
| |
5162 بازدید
آخرین وضعیت پایتخت در روزهای کرونا


به گزارش تابناک به نقل از مهر، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در حاشیه راه‌اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون در جنوب تهران گفت: مراکز تجمیعی در نقاط مختلف شهر بر اساس جایابی همکاران ما راه‌اندازی می‌شوند.

وی با اعلام اینکه مراکز تجمیعی واکسیناسیون در ۴ نقطه منطقه ۱۲ راه‌اندازی شده است، افزود: تاکنون بالغ بر ۶۲۰ مرکز تجمیعی در کشور و ۶۰ مرکز نیز در تهران راه‌اندازی شده است.

زالی با اعلام اینکه تهران در شرایط نارنجی قرار دارد، ادامه داد: در حال حاضر ۵۵۰۰ بیمار کرونایی در ۱۰۵ بیمارستان استان تهران بستری هستند.

به گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ۱۶۰۰ بیمار کرونایی استان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی با عنوان این مطلب که بالغ بر ۸۵۰ بیمار جدید کرونایی در استان تهران بستری شده‌اند، افزود: ۱۴۸ نفر از این بیماران در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند.

زالی گفت: در خیز چهارم اگرچه با سرعت بیشتری به قله رسیده‌ایم اما میزان مرگ‌ومیر در مقایسه با موج سوم کرونا خیلی کمتر بوده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت