صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ممنوعيت خريد چاي خارجي براي اداره‌هاي دولتي

کد خبر: ۱۰۵۳۴۹
| |
1814 بازدید
خرید چای خارجی برای اداره‌های دولتی ممنوع شد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور ساماندهی چای، امروز در جلسه ستاد راهبردی چای گفت: سازمان‌های اقتصـاد و دارایی و ذیحسابان دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های وابسته به دولت، موظفند از خـرید هر گـونه چـای خارجی خودداری کنند و اسنـاد مـربـوط به خرید چای خارجی را تأیید نکنند، درغیر این صورت مسئولیت این کار به عهده ذیحسابان خواهد بود.
 
روح‌الله قـهرمانی از ممنوعیت ورود چای تولید سال‌های قبل به گیلان خبرداد و گفت: ماموران نیروی انـتـظامی موظفنـد در مبادی ورودی گیلان، از ورود هرگونه چای سنـواتی بـه استان جلوگیری کنند.
 
استاندار گیلان از کار سازمان تعاون روستایی در عرضه چای تولیدی سال‌های قبل انتقاد کرد و گفت: این کار سازمان تعاون روستایی، مغایر با سیاست‌های دولت در حـمایت از چای تولیدی امسال است.
 
قهرمانی با تاکید بر حمایت دولت از بخش خصوصی برای خرید چای گفت: هـمه امـکانات کشور بـرای خـرید چای تولید کـارخانه‌های چای‌سازی، در اختیار بـخش خـصوصی قرار می‌گیرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟