آخرین آمار کرونا در ایران تا ۳۰ اردیبهشت/ ۲۲۹ بیمار دیگر چشم از جهان فروبستند
به گزارش «تابناک»؛ بر اساس اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲ هزار و ۴۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که ۱۷۷۶ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به دو میلیون و ۸۰۴ هزار و ۶۳۲ تن رسید.
در ۲۴ ساعت اخیر، ۲۲۹ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۷۷ هزار و ۹۹۴ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه ۲ میلیون و ۲۹۰ هزار و ۶۱۳ تن بهبود یافتهاند.
همچنین ۵۰۸۱ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و تاکنون هم ۱۸ میلیون و ۵۵۱ هزار و ۶۱ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۶۲ شهر در وضعیت نارنجی و ۱۸۳ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۳.۳ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۶.۷ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۲.۳ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان میدهد.
نیاز به ۲۵ سال زمان داریم تا همه ۷۵ درصد مردم را واکسینه کنیم !!؟
چه شد ؟
آیا دروغ بود ؟
یا اینکه فقط قصد آرام کردن مردم که روزی چند صد نفر قربانی میدهند را داشت ؟
الانا دیگه باید صادر کننده واکسن میشدید یادتونه دیگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
ما باید بدانیم که اگر تنها چیزی که قرار است مشکلات کشور را حل کند و معیشت مردم را آسانتر کند و کاری کند که فقر از بین برود که از هر نیکوکاری بالاتر است علم و دانشی است که برخی افراد به آن اهمیت نمی دهند






