دادگاه ایلنا فردا برگزار می شود
نشر اکاذیب به قصد تشویق اذهان عمومی و اضرار به غیر موضوع شکایت وزارت علوم، دانشگاه امیر کبیر و یکی از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی این دانشگاه عنوان شده است.
کد خبر: ۱۰۵۲۹
| | 3373 بازدید
جلسه رسیدگی به پرونده خبرگزاری ایلنا صبح فردا 23 اردیبهشت ماه در شعبه 1083 دادگاه عمومی تهران به ریاست قاضی حسینیان برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس احضاریه ای که برای مسعود حیدری مدیرعامل سابق خبرگزاری ایلنا ارسال شده است وی صبح فردا به همراه محمد شریف وکیل مدافعش در شعبه مذکور حاضر و به دفاع از خود می پردازند.
اتهامات مطرح شده در پرونده خبرگزاری ایلنا ، نشر اکاذیب به قصد تشویق اذهان عمومی و اضرار به غیر موضوع شکایت وزارت علوم، دانشگاه امیر کبیر و یکی از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی این دانشگاه عنوان شده است.
پیش از این در 23 دی ماه سال 86 در جلسه رسیدگی به این پرونده نماینده مدعی العموم کیفرخواست صادره علیه حیدری را قرائت کرد و سپس شاکیان پرونده ونیز مدیر عامل سابق ایلنا و وکیل مدافعش به بیان مطالب خود پرداختند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


