دستگیری چند مظنون به اختلاس در پروژه بن به بروجن

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهرکرد از دستگیری چند مظنون به دریافت رشوه و اختلاس در رابطه با پروژه آبرسانی بن- بروجن در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: یکی از مظنونان هم‌چنان تحت تعقیب قضایی است.
کد خبر: ۱۰۵۲۲۰۸
| |
6103 بازدید
دستگیری چند مظنون به اختلاس در پروژه بن به بروجن

به گزاش «تابناک»، عبدالرضا علیمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا از دستگیری چند مظنون به دریافت رشوه و اختلاس در رابطه با پروژه آبرسانی بن- بروجن در چهارمحال و بختیاری خبر داد و اظهار کرد: تخلف این افراد هنوز محرز نشده و پرونده این اشخاص جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهرکرد با اشاره به اینکه یکی از افراد مظنون به دریافت رشوه و اختلاس در پروژه آبرسانی بن به بروجن هم‌چنان تحت تعقیب است، گفت: یکی از دستگیر شدگان کارمند سابق اداره‌کل آب منطقه‌ای و یکی دیگر از مظنونان نیز به‌عنوان مشاور با پروژه آبرسانی بن به بروجن همکاری داشته است.

وی بیان کرد: پس از اتمام تحقیقات و بررسی پرونده افراد دستگیر شده به اتهام اخذ رشوه و اختلاس در خصوص پروژه بن به بروجن، نتیجه از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، پروژه آبرسانی بن به بروجن یکی از پروژه‌های دارای اولویت در چهارمحال و بختیاری است که با تکمیل آن، مشکل آب شرب حدود نیمی از جمعیت این استان حل خواهد شد، مردم این استان حدود یک دهه چشم‌انتظار اتمام این پروژه هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت