اختلاس نافرجام میلیاردی توسط کارمند بانک در اهواز

فرمانده نیروی انتظامی استان خوزستان از اختلاس نافرجام ۲۴ میلیارد ریالی یک کارمند بانک در اهواز خبر داد.
کد خبر: ۱۰۵۲۱۰۹
| |
8967 بازدید
اختلاس نافرجام میلیاردی توسط کارمند بانک در اهواز
به گزارش تابناک به نقل از فارس از اهواز، سردار سید محمد صالحی فرمانده نیروی انتظامی استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: درپی اطلاعات واصله مبنی وقوع یک فقره اختلاس در یکی از شعب بانک‌های شهرستان اهواز، بلافاصله ماموران پلیس امنیت اقتصادی خوزستان تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.

وی افزود: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی با اقدامات اطلاعاتی متهم را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی خوزستان گفت: متهم در تحقیقات و مواجه شدن با ادله و مستندات پلیس به ۲۴ میلیارد ریال اختلاس با ترفند برداشت وجه از حساب‌های مشتریان و واریز به حساب شخصی خود اقرار کرد.

وی به استرداد مبالغ برداشتی توسط متهم به بانک وحساب‌های سپرده گذاران اشاره و تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت