صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

شهادت یک فلسطینی در کرانه باختری

یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونسیتی در کرانه باختری به شهادت رسید.
کد خبر: ۱۰۵۰۱۲۷
| |
4231 بازدید
شهادت یک فلسطینی در کرانه باختری

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فلسطینی معا، وزارت بهداشت فلسطین چهارشنبه شب اعلام کرد: «سعید یوسف محمد عوده» ۱۶ ساله بر اثر تیراندازی نظامیان اشغالگر در شهرک «اودلا» در نابلس شهید شد.

منابع محلی اعلام کردند که وی از ناحیه سینه هدف گلوله قرار گرفت و لحظاتی پس از انتقال به بیمارستان درگذشت.

دو جوان دیگر نیز در جریان درگیری در این منطقه بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست زخمی شدند که حال یکی از آنان وخیم گزارش شده است.

قدس اشغالی و برخی دیگر از شهرهای فلسطین طی روزهای گذشته شاهد درگیری نظامیان صهیونیست با تظاهر کنندگان و نمازگزاران فلسطینی در اعتراض به ادامه جنایات رژیم صهیونیستی بود.

پیشتر ایهود اولمرت نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نسبت به احتمال آغاز انتفاضه جدید فلسطینیان هشدار داده بود.

اولمرت به حوادث و اعتراض‌های اخیر در قدس اشاره کرد و گفت: این حوادث نشانه آن است که اوضاع در آستانه فروپاشی قرار دارد و ممکن است هر لحظه، بیشتر شود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار