صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نیاز سازمان جهانی بهداشت به پول برای واکسیناسیون

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: برای تولید و توزیع واکسن طی سال جاری ۱۹ میلیارد دلار کم دارد.
کد خبر: ۱۰۴۹۹۰۳
| |
4427 بازدید
نیاز سازمان جهانی بهداشت به پول برای واکسیناسیون
به گزارش تابناک به نقل از فارس به نقل از راشاتودی، تدروس آدهانوم قبریسوس رئیس سازمان بهداشت جهانی گفت: ۱۹ میلیارد دلاری که برای سال جاری در راستای تولید و توزیع واکسن کرونا نیاز است ۱۹ میلیارد دلار کم داریم.

وی طی سخنانی گفت: برای سال آینده هم در راستای واکسیناسیون اکثر افراد بزرگسال به ۳۵ تا ۴۵ میلیارد دلار دیگر پول نیاز داریم.

رئیس سازمان بهداشت جهانی از کشور‌های عضو گروه G۷ خواست تا برای بهبود اوضاع شیوع کرونا در جهان کمک مالی کنند.

وی تأکید کرد: بدون کمک این کشور‌ها نمی‌توان بحران کرونا را در جهان پایان داد.

قبریسوس گفت: کشور‌های گروه G۷ می‌توانند بخش قابل توجهی از این نیاز مالی را تأمین کنند و پیشتاز تلاش‌ها در راستای سرعت بخشیدن واکسیناسیون کرونا در جهان باشند.

وی ادامه داد: طرح واکسیناسیون کرونا در جهان در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ به شدت به ۲۰ میلیون دوز واکسن کرونا نیاز است، چرا که تقاضای هند برای دریافت واکسن کرونا از شرکت‌هایی نظیر آسترازنکا افزایش یافته است.

هند امروز ۳۵۷ هزار ابتلای جدید به کرونا به ثبت رسانده و بنا به اعلام وزارت بهداشت این کشور تعداد مبتلایان به کروناه در هند هم اکنون از ۲۰ میلیون نفر عبور کرده است.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات