پرسپوليس بدون باقري تمرين كرد

کد خبر: ۱۰۴۹۵
| |
6818 بازدید
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس عصر شنبه در زمين شركت واحد انجام شد.

به گزارش ايسنا، سرخپوشان پايتخت امروز تمرين سبكي را پيش از رويارويي با برق شيراز انجام دادند.

اين تمرين در ابتدا با نرمش سبك و دويدن به دور زمين شروع شد. سپس بازيكنان حركت با توپ و پاس كوتاه و تمرين آقا وسط را انجام دادند.

بعد از تمرين گروهي دروازه‌بانان زيرنظر سعيد عزيزيان شروع به تمرين كردند و در قسمت ديگري از زمين بازيكنان به سه گروه تقسيم شده و به تمرين پاس كوتاه مشغول شدند.

سپس بازيكنان پرسپوليس به دو گروه با هدايت استيلي و قطبي شروع به تمرين كردند. استيلي ابتدا سانتر از جناحين و سپس پاس به بيرون را انجام داد و در طرف ديگر افشين قطبي سانتراز جناحين و كرنر را به بازيكنان گوشزد كرد.

اين در حا لي بود كه بيشترين تمركز تمرين پرسپوليس بر روي شوت از راه دور بود.

در تمرين امروز كريم باقري با لباس شخصي در كنار ليدرهاي تيم نظاره‌گر تمرين بود و محمود خوردبين با تاخيري 30 دقيقه‌اي در كنار بازيكنان و كادرفني حضور يافت.

همچنين بادامكي به صورت اختصاصي تمرين كرد.

دراين تمرين تماشاگران پس از 20 دقيقه‌ اجازه حضور يافتند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی